Splinter, splinter chabot, management

Splinter Chabot

Splinter Chabot is programmamaker en politiek expert maar ook een rasoptimist en allemansvriend. Dit voorjaar verscheen tevens zijn eerste boek ‘ConfettiRegen’ over de vrijheid van het individu waarmee hij als auteur in de voetsporen treedt van zijn vader Bart Chabot. Daarnaast is Splinter iedere zaterdagavond met Roos Moggre te horen op NPO Radio 1 als presentator van Proost! en verschijnt hij regelmatig in diverse praatprogramma’s. Zo was hij een aantal jaar tafelheer bij DWDD, meerdere malen te gast bij Jinek en is hij regelmatig te gast in het programma Spraakmakers van NPO Radio 1.

Ook maakt Splinter eigen programma’s voor AVROTROS zoals ‘SPLINTER, in de politiek’. Hierin opende hij deuren die normaal gesloten bleven, van de geheime gangen van het Binnenhof tot de lievelingsplekken van politici. In het najaar van 2019 wordt Chabot verkozen tot ‘Best Dressed Man’ van het jaar door Esquire.

Met de liberale visie ‘Iedereen is kunstenaar!’ begon Splinter Chabot aan zijn studie Politicologie aan de UvA en was hij twee jaar bestuurder bij de Amsterdamse JOVD-afdeling. Als voorzitter in Amsterdam organiseerde hij onder andere de succesvolle Amsterdamse Hand-in-hand mars. Het jaar daarop werd hij verkozen tot de Landelijk Voorzitter van de Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie (JOVD).

Als Splinter gevraagd wordt naar zijn politieke voorbeelden, antwoordt hij zonder twijfel David Bowie & Prince; vrijgevochten individuen die voor Splinter het liberalisme belichamen.

Naar aanleiding van de impact en omvang van het coronavirus zijn er in Nederland verschillende maatregelen getroffen die grote impact hebben op ieder, zo ook voor onze talenten. Talent Kitchen volgt alle maatregelen van het RIVM. Het team van Talent Kitchen is gewoon bereikbaar.

Neem gerust contact met ons op. Mochten wij niet direct telefonisch bereikbaar zijn, dan kun je ook altijd mailen naar info@talentkitchen.nl. De meest actuele informatie en alle vragen en antwoorden rondom het coronavirus vind je via: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#nederland