Kees van der Spek, management, talent kitchen

Kees van der Spek

Kees van der Spek is presentator en journalist. Voor RTL maakt Van der Spek het programma Kees van der Spek Ontmaskert waarvan komend najaar een nieuwe seizoen zal verschijnen. Met verborgen camera trekt hij de wereld rond op zoek naar oplichters, fraudeurs, dieven, afpersers en andere criminelen. Hiervoor bezoekt hij grimmige locaties en loopt hij zelf veel risico, want niet iedereen is blij met zijn komst.

Oplichters ontmaskeren is Kees op het lijf geschreven. Eerder bedacht en presenteerde hij al Kees van der Spek Ontmasktert en Oplichters in het Buitenland. In dit laatste programma liet Kees zich vrijwillig oplichten in populaire vakantiebestemmingen. Aan de hand van verhalen van gedupeerden ging hij op zoek naar oplichters en liet hij op die manier zien hoe de praktijk in elkaar steekt en waar een toerist op moet letten. Eerder was hij ook te zien bij de SBS 6 programma’s ‘Graf zonder Naam’ en ‘Moord of Zelfmoord?’ en in 2015 als kandidaat in Expeditie Robinson.

Van der Spek was jarenlang de rechterhand en verslaggever-regisseur van Peter R. de Vries. Samen werkten ze aan talloze onthullende onderzoeken naar moorden, verdwijningen en oplichtingspraktijken. Uit zijn werkzaamheden kwam in 2008 het boek Achter de schermen bij Peter R. de Vries voort.

Kees heeft voor zijn werk verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen. In 2002 was hij de winnaar van het Gouden beeld en in 2008 won hij de International Emmy Award ‘current affairs’ en de Beeld & Geluid Award.

Naar aanleiding van de impact en omvang van het coronavirus zijn er in Nederland verschillende maatregelen getroffen die grote impact hebben op ieder, zo ook voor onze talenten. Talent Kitchen volgt alle maatregelen van het RIVM. Het team van Talent Kitchen is gewoon bereikbaar.

Neem gerust contact met ons op. Mochten wij niet direct telefonisch bereikbaar zijn, dan kun je ook altijd mailen naar info@talentkitchen.nl. De meest actuele informatie en alle vragen en antwoorden rondom het coronavirus vind je via: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#nederland