jurre geluk, presentator, management

Jurre Geluk

Jurre Geluk is presentator bij BNNVARA waar hij voor Spuiten & Slikken onder andere de online serie De Seksmobiel presenteert. Hierin beantwoordt hij iedere week samen met een bekende gast de brandende seksvragen van jongeren. Daarnaast heeft hij het stokje mogen overnemen van Tim Hofman voor het gerenommeerde programma Je Zal Het Maar Hebben waarin hij inspirerende en dappere jongeren ontmoet met een aandoening of ziekte die alles uit het leven halen. In 2020 startte een nieuw seizoen Proefkonijnen met Jurre in de presentatie.

Eerder presenteerde Jurre ook de donderdagshow van Club HUB: een liveshow over internet en televisie. Voor het programma 3 op reis midweek mocht Jurre afreizen naar Sri Lanka, waar hij één van de mooiste treinritten ter wereld maakte. Ook presenteerde Jurre in 2019 samen met Gerladine Kemper de Lust For Life-test en later met Emma Wortelboer De Nationale Sekstest, waarin bekend en onbekend Nederland werd getest op hun seks-kennis.

Jurre is in 2013 HBO afgestudeerd aan de musicalacademie Lucia Marthas, Institute For Performing Arts. Na zijn opleiding heeft hij gespeeld in o.a. de musical Jersey Boys als understudy van de hoofdrol Frankie Valli én Disney’s Beauty And The Beast. Vervolgens is hij is 2017 aangenomen als presentator bij 101.TV op de BNNVARA Academy. Na daar een jaar gepresenteerd te hebben mocht Jurre doorstromen naar Spuiten en Slikken.

© Foto: Annemieke van der Togt