jurre geluk, presentator, management

Jurre Geluk

Jurre Geluk is presentator bij BNNVARA waar hij voor Spuiten & Slikken onder andere de online serie Jurre’s Date presenteert. Hierin spreekt hij met gasten die je zelf niet zo snel tegenkomt. Daarnaast presenteert hij het programma Je Zal Het Maar Hebben waarin hij inspirerende en dappere jongeren ontmoet met een aandoening of ziekte die alles uit het leven halen.

In maart 2021 presenteerde Jurre de eenmalige aflevering ‘In de Corona Kreukels’. Dit was een uitzending over de mentale gezondheid van jongeren en de gevolgen hiervan tijdens de corona crisis. Ook heeft hij samen met Emma Wortelboer het ZAPP programma Steken en Prikken gepresenteerd, een programma waar zij gaan onderzoeken wat er gebeurt als je gestoken wordt door de wilde dieren en insecten die je in je achtertuin kan vinden. Eerder presenteerde Jurre ook de donderdagshow van Club HUB: een liveshow over internet en televisie. Voor het programma 3 op reis midweek mocht Jurre afreizen naar Sri Lanka, waar hij één van de mooiste treinritten ter wereld maakte. Ook presenteerde Jurre in 2019 samen met Geraldine Kemper de Lust For Life-test en later met Emma Wortelboer De Nationale Sekstest, waarin bekend en onbekend Nederland werd getest op hun seks-kennis.

Jurre is in 2013 HBO afgestudeerd aan de musicalacademie Lucia Marthas, Institute For Performing Arts. Na zijn opleiding heeft hij gespeeld in o.a. de musical Jersey Boys als understudy van de hoofdrol Frankie Valli én Disney’s Beauty And The Beast. Vervolgens is hij is 2017 aangenomen als presentator bij 101.TV op de BNNVARA Academy. Na daar een jaar gepresenteerd te hebben mocht Jurre doorstromen naar Spuiten en Slikken.

© Foto: Annemieke van der Togt