Jaap Jongbloed

Jaap Jongbloed combineert 40 jaar televisie-ervaring met een brede expertise. Als talkshow-host (‘Jongbloed & Joosten’), maar ook op het terrein van (cyber)criminaliteit (‘Crime Time’, ‘Opgelicht?!’) en algemene journalistiek (‘EenVandaag’). Hij is verder presentator van het succesvolle programma ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’.

Jaap Jongbloed staat bekend om zijn gedegen voorbereiding en zijn losse en humorvolle presentatie. Sinds enige tijd heeft Jaap zich gespecialiseerd in ‘gezond lang leven’. Hij verrast, soms samen met gezondheidsjournalist Wies Verbeek zijn publiek in een workshop, webinar of presentatie op maat met de laatste wetenschappelijke feiten en nuttige tips. De content is geschikt voor een breed publiek: man-vrouw, jong en oud…voor iedereen die lang, gezond en gelukkig wil leven. Hoe houd je je brein zo lang mogelijk gezond en in hoeverre helpen voedingssupplementen? Wat kun je het beste doen om sterke botten te houden en hoe pak je een beweegplan aan? En hoe blijf je energiek in je werk? En ga je om met thuiswerken? Indien gewenst betrekken ze daarbij specialisten of wetenschappers uit hun uitgebreide
netwerk.

Jaaps belangstelling voor een gezond lang leven komt voort uit zijn passie voor sport: als tennisser, basketballer en sinds enige tijd als fanatiek kickbokser. Tot slot…Jaap is meester in de rechten, was ambassadeur van het Liliane Fonds en is Ridder in de Orde van Oranje Nassau.