info@talentkitchen.nl 020 - 808 6000

Kees van der Spek

Kees van der Spek

Kees van der Spek is presentator en was afgelopen voorjaar te zien bij RTL met het programma Kees van der Spek Ontmaskert. Vanaf oktober is Kees te zien in zijn nieuwe programma ‘Oplichters aangepakt’. Ook is hij presentator en creatief brein van het programma ‘Oplichters in het Buitenland’. In dit programma laat Kees zich vrijwillig oplichten in populaire vakantiebestemmingen. Aan de hand van verhalen van gedupeerden gaat hij op zoek naar oplichters en laat hij op die manier zien hoe de praktijk in elkaar steekt en waar een toerist op moet letten. Eerder was hij ook te zien bij de SBS 6 programma’s ‘Graf zonder Naam’ en ‘Moord of Zelfmoord?’. In 2015 was hij ook te zien als kandidaat in Expeditie Robinson.

Van der Spek was jarenlang de rechterhand en verslaggever-regisseur van Peter R. de Vries. Samen werkten ze aan talloze onthullende onderzoeken naar moorden, verdwijningen en oplichtingspraktijken. Uit zijn werkzaamheden kwam in 2008 het boek Achter de schermen bij Peter R. de Vries voort.

Kees heeft voor zijn werk verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen. In 2002 was hij de winnaar van het Gouden beeld en in 2008 won hij de International Emmy Award ‘current affairs’ en de Beeld & Geluid Award.

PDF – Kees van der Spek

Kees van der Spek boeken? Dat kan direct en exclusief bij Talent Kitchen.