info@talentkitchen.nl 020 - 808 6000

Daphne Bunskoek

Daphne Bunskoek

Daphne Bunskoek is iedere werkdag te zien als presentatrice van 5 Uur Live waarin er een focus is op de grote én kleine gebeurtenissen van de dag. Nieuws, entertainment, infotainment en actualiteit in de ruimste zin van het woord wisselen elkaar af en dagelijks schuiven bekende en onbekende gasten bij Daphne aan tafel aan.

Eerder was Bunskoek te zien als presentatrice van House Rules Holland op Net5, programma’s rondom IDFA en speciale uitzendingen voor Holland Doc en voor de VPRO Gesprek op 2, Premier gezocht, de uitreiking van de Gouden Kalf en het Cannes filmfestival. In 2013 was zij één van de kandidaten van Wie Is De Mol en presenteerde in datzelfde jaar het programma Volgende Week van RTL 4.

Daphne Bunskoek begon haar carrière bij de regionale zender Omroep Oost. Via deze zender rolde ze door naar muziekzender TMF waar ze diverse muziekprogramma’s presenteerde. Bij de KRO presenteerde Daphne onder andere Ook dat nog!, Ik doe alles voor jou en Goedemorgen Nederland.

In 2005 werd Bunskoek een van de vaste gezichten van RTL Boulevard en was ze één van de presentatoren van RTL Travel. Na RTL maakte Bunskoek een overstap naar de publieke omroep waar ze De tafel van vijf presenteerde en het radio1 programma Tros Nieuwsshow.

Naast presenteren vertolkte Daphne ook verschillende rollen in Nederlandse televisieseries. Zo speelde ze in de serie Keyzer en De Boer Advocaten, de comedyserie S1ngle en de rol van Suus in De Fractie. Daarnaast is ze ambassadrice van Plan Nederland, waarvoor ze in 2015 300 kilometer door Vietnam fietste.

 

Daphne Bunskoek als dagvoorzitter

Geregeld treedt Daphne op als dagvoorzitter. Met een goede dosis humor, brede kennis en een hoop enthousiasme weet zij elk evenement tot een succes te maken. Enkele opdrachtgevers van Daphne zijn onder andere Garuda Indonesia, Smartwares, NFF, Schiphol, Keramiekmuseum Princessehof, Randstad en Theater Amsterdam.