info@talentkitchen.nl 020 - 808 6000

Winfrieds Woonkamer

Winfrieds Woonkamer

Een radio document als origineel en blijvend cadeau

Emile Roemer, Eva Jinek, Candy Dulfer, Henk Schiffmacher, Filemon Wesselink en Marga van Praag zijn u al voor gegaan. Wekelijks ontvangt presentator Winfried Baijens vooraanstaande Nederlanders in zijn woonkamer, maar wie zou u eens willen horen? Wellicht is er iemand binnen uw bedrijf of organisatie? Een jubilaris, een vertrekkend personeelslid of gewoon voor een fijne collega; allemaal goede redenen om diegene een prachtig radiodocument als cadeau te geven.
Verrassend open gesprek

Kent u dat gevoel, dat u net iets meer uw best doet als iemand bij u op bezoek komt of wanneer u bij iemand te gast bent? Dat gevoel in combinatie met een ontspannen huiselijke sfeer zorgen voor verrassend open gesprekken. Winfried en zijn gast drinken wat uit zijn eigen koelkast, draaien een aantal favoriete platen van de gast en praten over het leven. Alleen twee miniscule microfoontjes verraden dat het gesprek opgenomen wordt. Illustrator Floor Rieder (Het Parool) maakt aan de hand van het gesprek een Getekend Interview en het radiodocument wordt aangevuld met een fotoreportage.

Kortom, een unieke en blijvende herinnering voor een ieder die u wilt verrassen.
Impressie

Winfried’s Woonkamer is gebaseerd op het gelijknamige radioprogramma dat elke dinsdag wordt uitgezonden op Radio 6 Soul & Jazz. Het Getekende Interview is elke week terug te vinden in Het Parool. Wilt u een indruk krijgen van de werkwijze van Winfried, luister hier dan eens een aantal interviews terug.