info@talentkitchen.nl 020 - 808 6000

Saskia Weerstand

Saskia Weerstand

Saskia Weerstand is een ambitieuze radio- en televisiepresentatrice. Elke zaterdagochtend is ze als sidekick van Klaas van Kruistum te zien in het live televisieprogramma Zapplive op NPO Zapp. Saskia is hier, door middel van een ‘Social Scherm’, de schakel tussen de studio en de kinderen thuis op de bank. Saskia was bovendien in het najaar van 2015 te zien in de Zapp Magic Battle waar ze de finale wist te bereiken.

Saskia is ook radio DJ op 3FM. Elke zondagavond is ze te horen met haar eigen programma ‘Studio Saskia’. Dit is een programma waarin naast muziek ook de laatste mode en trends aan bod komen. Verder is Saskia te horen tijdens gezamenlijke 3FM uitzendingen op festivals zoals Pinkpop, Lowlands, Concert at Sea, Solar en Serious Request.

Na een opleiding Media & Entertainment Management wist Saskia zich te selecteren als één van de deelnemers van BNN University. Een mooie basis voor haar verdere carrière. Van 2013 – 2014 presenteerde ze het Radio1 programma ‘Dit is de Nacht’. Vrij snel werd ze door radio icoon Rob Stenders in mei 2014 gescout als nieuw radiotalent; een traject dat haar uiteindelijk een plek bij 3FM heeft opgeleverd als radio DJ.