info@talentkitchen.nl 020 – 893 1888

Presentatietraining

lens_talentkitchen

Leren presenteren van professionals uit de praktijk

Heb jij altijd al presentator willen worden en wil je weten of het echt iets voor jou is? Dan is dit je kans! Schrijf je in voor Talent Kitchen presentatietraining!

Tijdens deze training leer je alle basis technieken van het mooiste vak van de wereld. Naast de theorie, technieken, autocue lezen en tekstopbouw komt ook de styling en visagie aan bod want uiteindelijk ben jij het visitekaartje.

De training wordt gegeven door ervaren televisiemakers; Minoesch Jorissen (presentatiecoach) en Leon de Ruyter (Hoofdredacteur van o.a. RTL Boulevard, SBS Shownieuws en vele andere programma’s). Tijdens de training krijg je van hen handvatten die jou vervolgens op weg kunnen helpen naar een succesvolle televisie carrière.

Talent Kitchen presentatietraining is een ééndaagse training. De eerstvolgende training wordt gehouden op 9 september in de Endemol Shine studio’s in Amsterdam Zuidoost: het hart van de Nederlandse televisieproductie.

Zorg dat je erbij bent.

De kosten van Talent Kitchen presentatietraining bedragen €275,- inclusief BTW.
Neem vrijblijvend contact op met Maartje Buzing (020 – 893 1323) voor meer informatie over de training en jouw inschrijving.

 

Interesse?

Ja, ik heb interesse om deel te nemen aan de Talent Kitchen presentatietraining en ontvang graag meer informatie!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Hoe heb je Talent Kitchen presentatietraining gevonden?
FacebookTwitterInstagramGoogleTalent Kitchen websiteVia vriend(in) of collega

Vraag/opmerking?