info@talentkitchen.nl 020 – 893 1888

Pieter Hulst

Pieter Hulst

Tegenwoordig werkt Pieter op freelancebasis bij de VPRO waar hij het kinderprogramma Pieter in de Prehistorie presenteert.

Hiervoor was Pieter elke werkdag te zien in het NPO 3 programma Jan Rijdt Rond. Hiervoor ging hij op zoek naar verrassende en spraakmakende verhalen en bracht hij actueel nieuws uit de onverwachte hoek. Pieter Hulst is van origine psycholoog, maar kwam min of meer per toeval terecht bij AT5. Zijn eerste programma met de vrolijke maar ingewikkelde titel “wetenschap; in de wetenschap dat alléén de wetenschap wetenschappelijk is”, ging overigens wel over de psyche van de mens. Daarna presenteerde hij verschillende AT5 programma’s zoals De Zwoele stad, De Amsterdam quiz en het dagelijkse live programma “de Straten van Amsterdam”.

Pieter Hulst als dagvoorzitter

Door Pieter zijn eigenzinnigheid en nieuwsgierige aard en is hij een veelgevraagd dagvoorzitter. Een evenement onder Pieter zijn leiding is zelden saai en zal met veel professionaliteit gedragen worden.  De afgelopen jaren werkte hij onder meer voor Rino groep, Gemeente Amsterdam en de fietsersbond.