info@talentkitchen.nl 020 - 808 6000

Mediatraining


Presentatietrainer Minoesch Jorissen en mediatrainer Jurgen Latijnhouwers:

“Wij doen het echt anders. Waarom? Omdat wij niet alleen zeggen dat wij u als klant belangrijk vinden, maar wij laten dat ook zien. Wij hebben geen blauwdruk voor een training, want ieder bedrijf is uniek! In onze trainingen zoomen wij in op uw bedrijf: wat speelt er? Tegen welke problemen loopt u aan? Wat vindt u moeilijk? Waar liggen uw kansen in de media?”

“Voordat we de training beginnen houden we eerst een voorgesprek. We willen weten wat er binnen uw bedrijf speelt zodat we ons goed kunnen voorbereiden. Op deze manier ontwikkelen wij een training die puur en alleen voor u en uw bedrijf is bestemd.”

“Wij hebben beiden jarenlang in de media gewerkt, en zijn dus ervaringsdeskundigen. We trainen al jaren mensen die regelmatig in de media komen: mensen uit de tv-wereld, leden van raden van bestuur van grote bedrijven, landelijke politici, wetenschappers, schrijvers maar ook kleine ondernemers.”

“Veel mensen die we trainen weten vaak zelf niet hoe mediageniek ze zijn, of hun bedrijf is. Wij halen dat bij hen naar boven. Daarom zijn onze trainingen zo gewaardeerd. We noemen het ‘Mediatraining Plus’, omdat u niet alleen wordt getraind maar ook de media-meerwaarde van uw eigen bedrijf leert kennen.”

“Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin we kort uitleggen wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.”

Meer info?
Neem contact op met Maartje:
020 - 808 6000
maartje@talentkitchen.nl

Er zijn 3 keuzemogelijkheden:

1) een mediatraining: in deze training wordt u dmv veel praktijkoefeningen (radio en televisie met analyse) klaargestoomd voor interviews in de media. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het zo concreet mogelijk maken van uw bedrijfsprofiel: waar staat uw bedrijf nou eigenlijk voor? Wat is ‘uw verhaal’ in de media of naar uw klanten? Benut u de media op de juiste manier?

2) een presentatietraining: presenteren is niets anders dan zo goed mogelijk de boodschap overbrengen; in de vergadering, voor een zaal vol mensen of in gesprek met uw klant. We letten op uw houding, uw stemgebruik en gaan - indien nodig - op zoek naar oorzaken waarom u moeite heeft met uw presentatie. We gaan op zoek naar een manier om het beste uit uzelf te halen (ook hierbij maken wij gebruik van praktijk oefeningen).

3) Of een combinatie van de media- en presentatietraining. Hierin worden bovenstaande trainingen samengevoegd op de manier die u wenst.

Meer info?
Neem contact op met Maartje:
020 - 808 6000
maartje@talentkitchen.nl

Behoefte aan een intensieve communicatietraining?

Talent Kitchen organiseert een Media-2-daagse voor eenieder die vindt dat zijn of haar presentatie tijdens evenementen, bijeenkomsten of in de media stukken beter kan en moet. In hoeverre is uw directie, leidinggevende of bent uzelf bondig en scherp wat betreft het overbrengen van uw boodschap? U leert alle kneepjes van het vak van ervaren (media)trainers Jurgen Latijnhouwers en Minoesch Jorissen. Ze zetten u op scherp met persoonlijke adviezen, zelfreflectie en feedback.

Programma
U wordt 2 dagen volledig ondergedompeld in de media- en communicatiewereld. Wat gaat u zoal doen gedurende de Media-2-Daagse?

U leert hoe u kort en krachtig uw verhaal kunt opbouwen. Hoe komt u sneller tot de kern, waardoor de ontvangers u direct begrijpen?
U wordt geïnterviewd voor tv en radio en analyseert de interviews met de mediatrainers.
Daarnaast is het belangrijk te weten hoe journalisten naar u kijken en zich op een gesprek met u voorbereiden. U kruipt samen met de trainers in de huid van een interviewer. Op die manier leert u wat u kunt verwachten van journalisten.
U leert hoe u het beste kunt reageren in één op één situaties en hoe u uw presentaties voor groepen het beste vorm kunt geven.
Tevens zult u van een imagocoach leren hoe belangrijk uw uiterlijk en kleding zijn in de media of tijdens uw presentatie. U wordt bewust gemaakt hoe mensen naar u luisteren en kijken. Hierin spelen onder andere uw houding en stemgebruik een belangrijke rol. Er wordt tijdens deze training namelijk niet alleen de nadruk gelegd op verbale communicatie, maar ook non-verbale communicatie is van essentieel belang.
Ook leert u hoe u uw presentatie met de nieuwste technieken kunt ondersteunen. Denk hierbij aan beeld én geluid.

Aanmelden
De Talent Kitchen Media-2-Daagse vindt plaats in het hart van de mediawereld, de Endemol studio’s in Amsterdam. De datum van deze training volgt binnenkort.

Wilt u alvast meer info?
Neem contact op met Maartje:
020 - 808 6000
maartje@talentkitchen.nl

Ja, ik heb interesse om deel te nemen aan de Talent Kitchen Media-2-Daagse en ontvang graag meer informatie!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (optioneel)

Vraag/opmerking?