info@talentkitchen.nl 020 - 808 6000

Marije Zuurveld

Marije Zuurveld

Marije Zuurveld is Youtuber en presentatrice. Voor haar YouTube kanaal maakt ze filmpjes in uiteenlopende stijlen zoals sketches, vlogs, praatvideo’s: Marije Zuurveld deelt alles waar ze haar enthousiasme in kwijt kan met haar kijkers. Wat Marije ook doet, ze maakt het leuk met haar aanstekelijke vrolijkheid. Hierdoor wordt ze ook regelmatig ingezet door merken om hun product of dienst op een creatieve manier in de content voor haar kanalen te verwerken.

In elke video komt haar vrolijke aard naar boven. Hiermee heeft ze een hechte band opgebouwd met haar kijkers. Met meer dan 300.000 abonnees op Youtube en meer als 380.000 volgers op Instagram is zij een van de snelst groeiende influencers van Nederland.

Dit valt niet alleen haar volgers op; Marije presenteerde CoolBox op het YouTube kanaal van Coca-Cola en in opdracht van De Nationale Postcode Loterij was zij één van de presentatrices voor het kanaal Challenges Cup. In de zomer van 2019 had zij een eigen schoenenlijn in samenwerking met Sacha en werkte voor merken als Rituals en Dance4Life. In het najaar van 2019 is ze voor het eerst te zien in een film, House of No Limits en de serie De Staatsgreep, gebaseerd op de film Club Van Lelijke Kinderen. Ook is ze te zien op de publieke omroep als presentatrice van de serie Zapp Sport voor AVROTROS.