info@talentkitchen.nl 020 – 893 1888

Maarten Bouwhuis

Maarten Bouwhuis

Maarten Bouwhuis is een veel gevraagd dagvoorzitter en debatleider. In 2013 behoorde hij tot de top 4 van de dagvoorzitter van het jaar verkiezing. Hij is presentator bij BNR Nieuwsradio en eerder bij RTL-Z. Maarten onderscheidt zich door zijn bevlogenheid, inhoudelijke scherpte en kwinkslag op het juiste moment.

Maarten presenteert wekelijks het programma BNR Gangmakers. Het opinieprogramma van BNR dat podium biedt aan ondernemers in heel Nederland, waarin Maarten elke uitzending ondernemersdebatten modereert over actuele onderwerpen. Russen 2011 en 2014 presenteerde hij de BNR Klantenshow, over klantgericht ondernemen, marketing en communicatie. In 2012 en 2013 was Maarten dagelijks te zien op RTL-Z als presentator van RTL Ondernemerszaken, waarin hij ondernemers over uiteenlopende thema’s adviseerde.
Niet alleen op radio en TV, maar ook op internet is Maarten te zien als presentator. Hij leidt webinars voor ProRail, ONVZ en ABP. In opdracht van ING en ABN AMRO presenteert hij inhoudelijke web-films over bankieren en internationaal ondernemen.
Sinds 2007 werkt Maarten voor BNR Nieuwsradio, als redacteur en presentator, maar ook als programmamaker. Hij ontwikkelde en presenteerde het eerste EU-verkiezingsdebat in 2009. In 2010 en 2012 organiseerde hij samen met RTL Nieuws het Carredebat voor de nationale verkiezingen.

 

Maarten Bouwhuis als dagvoorzitter

Maarten Bouwhuis staat gemiddeld twee keer per week op het podium als dagvoorzitter of debatleider. Inhoudelijk is hij breed ontwikkeld. Hij wordt hoog gewaardeerd op conceptontwikkeling en zijn inhoudelijke kennis. Thema’s die veel terugkomen zijn: zakelijke dienstverlening, bank- en verzekeringswezen, retail, duurzaamheid, logistiek, zorg, ruimtelijke ordening, energie, politiek en binnenlands bestuur. Maarten werkte o.a voor KLM, Post NL, ABN AMRO, Eneco en NUON.

PDF – Maarten Bouwhuis