info@talentkitchen.nl 020 - 808 6000

Krista Arriëns

Krista Arriëns

Het is Krista met de paplepel ingegoten. Haar vader leerde haar op haar 10e al de fijne kneepjes van het vak.  Wat begon met het fotograferen van koeien, liep uit tot steeds vaker fotograferen en filmen.  Uiteindelijk studeerde Krista af aan de Hogeschool voor journalistiek met als afstudeerrichting televisie en documentaire. Na haar afstuderen werkte ze al snel als camjo en itemregisseur voor onder andere de AVROTROS, NTR en de NOS op 3. Ook maakt Krista documentaires. Momenteel werkt ze ook aan een documentaire over de ontbossing in de amazone van Brazilië en de effecten  daarvan op de lokale bevolking. Haar hart gaat sneller kloppen van journalistieke onderwerpen.

Ook voor de camera is Krista actief. Zo is Krista een seizoen te zien geweest bij Rambam. In Rambam proberen ze elke week op een creatieve wijze te onderzoeken of bepaalde zaken wel eerlijk zijn.  In het programma worden consumentenzaken op experimentele, humoristische en confronterende wijze behandeld. Krista is nieuwsgierig, energiek en eigenwijs en we gaan waarschijnlijk nog veel van haar horen!

Op het moment presenteert Krista het programma Koopkracht. In het tv-programma neemt presentatrice Krista Arriëns consumenten mee door het soms ondoordringbare woud van producten, diensten en klachten. In elke aflevering staat 1 onderwerp centraal. Zo zijn er afleveringen over bijvoorbeeld geldzaken, privacy, garantie, voeding en zorg.

 

Fotograaf:  Wessel de Groot