info@talentkitchen.nl 020 – 893 1888

Koen Brouwer

Koen Brouwer

Koen Brouwer is een sociale, creatieve en eigenzinnige jongen, en van alle markten thuis. Sinds kort heeft hij zijn eigen YouTube-Kanaal waarin hij zijn vrouw Roos elke week meeneemt op date.  Ook maakt hij samen met zijn vriend Rens Polman YouTube-video’s voor hun eigen YouTube-kanaal genaamd Lieve Bertha. Met al meer dan 30.000 abonnees in een jaar proberen zij positieve video’s en muziek te maken om je uit je dagelijkse sleur te halen. Daarin werkt hij samen met bekende YouTubers, en wist hij het te presteren de serie ‘kringlopers’ te verkopen aan de online zender van SBS; S1.tv. Ook BNN 101tv kocht verschillende series van Lieve Bertha.

Naast het produceren houdt Koen zich ook bezig met conceptontwikkeling, het regisseren en het presenteren. Bij de EO werkte hij als programmamaker en presentator mee aan o.a.: Checkpoint, Lang Leve De Lente, Retourtje Israël en Zapp Your Planet. Zijn ambitie is om zinvolle dingen te maken en mensen te bewegen en te raken. Voor 3LAB maakte hij zijn eigen programma: “Koen Aan De Kook” over reizen en koken.

Naast het presenteren, toert hij ook het hele land door met zijn band die hij samen met zijn vriend Rens en drie muzikanten vormt. Koen schrijft en zingt zelf de teksten. Ook dit bleef niet onopgemerkt want in 2012 wonnen zij de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland. Hierna ging het hard en bracht hij twee nieuwe CD’s uit en trad hij op bij o.a. Oerol, Paaspop, 3FM en NPO Radio 1 en 2.

Koen is een fris en jong talent met een flinke dosis humor.