info@talentkitchen.nl 020 – 893 1888

Justus Dingemanse

Justus Dingemanse

Justus Dingemanse is presentator en verslaggever bij Voetbalzone. Als gezicht van de grootste voetbalwebsite van Nederland gaat hij voor wisselende items op bezoek bij clubs, spelers en evenementen. Zo was hij afgelopen najaar een week lang de host van de livestreams van de EA Sports FIFA 17 Xperience in Amsterdam en gaat hij dit jaar voor het nieuwe online programma WAG’s op bezoek bij de vrouwen en vriendinnen van voetballers.

Eerder was Justus beurtelings met Fresia Cousiño Arias te zien als presentator van Ajax TV Kick Off, de live talkshow voor thuiswedstrijden van Ajax. Samen met prominente Ajacieden blikte Justus vooruit op de wedstrijd en besprak hij met toenmalig hoofdcoach Frank de Boer de opstelling.

Multitalent Justus valt niet in een hokje te stoppen. Hij presenteert, schrijft, richtte een kledinglijn op en werkt daarnaast als model. Justus heeft ambities zowel voor als achter de schermen en studeerde af in Media & Entertainment Management. Na het behalen van zijn diploma verscheen Justus steeds meer voor de schermen en stortte hij zich op het presenteren.

Hij begon bij Omroep Amersfoort als één van de presentatoren van het jeugdprogramma Boeiend?!, stond langs de rode loper om interviews af te nemen en presenteerde in 2011 en 2012 de finale van de Utrecht Popprijs. Ook presenteerde hij ruim vijftig edities van de Monday Night Music Show, een interactieve muziekquiz.

Met zijn brede interessegebied en sterke ambitie is Justus een frisse en goedgebekte aanwinst in het medialandschap.

Justus Dingemanse boeken? Dat kan direct en exclusief bij Talent Kitchen.