info@talentkitchen.nl 020 - 808 6000

Jurre Geluk

Jurre Geluk

Jurre Geluk is een van de vaste presentatoren van het BNN programma Spuiten en Slikken. Daarnaast presenteert hij ‘Je Zal Het Maar Hebben’ waarin hij inspirerende en dappere jonge mensen ontmoet met een zeldzame aandoening of ziekte.

Eerder presenteerde Jurre de donderdagshow van Club HUB: een liveshow over internet en televisie, ook nam hij de presentatie op zich van de online BNN serie ‘De Seksmobiel’: Hierin beantwoordt Jurre samen met een BN’er of YouTuber seksvragen van jongeren. Voor het programma ‘3 op reis midweek’ mocht Jurre afreizen naar Sri Lanka, waar hij één van de mooiste treinritten ter wereld maakte.

Jurre is HBO afgestudeerd aan de Musicalacademie Lucia Marthas, Institute For Performing Arts. Na zijn opleiding heeft hij gespeeld in o.a. de musical ‘Jersey Boys’ als understudy van de hoofdrol Frankie Valli én Disney’s ‘Beauty And The Beast’. Vervolgens is hij is 2016 aangenomen als presentator bij 101.TV op de BNNVARA Academy. Na daar een jaar gepresenteerd te hebben mocht Jurre doorstromen naar Spuiten en Slikken TV.