info@talentkitchen.nl 020 - 808 6000

Jurre Geluk

Jurre Geluk

Jurre Geluk is één van de vaste presentatoren van het bekende BNNVARA programma Spuiten en Slikken. Daarnaast heeft hij het stokje mogen overnemen van Tim Hofman voor het programma ‘Je Zal Het Maar Hebben’ waarin hij inspirerende en dappere jongeren ontmoet met een aandoening of ziekte die álles uit het leven halen.

Eerder presenteerde Jurre de donderdagshow van ‘Club HUB’: een liveshow over internet en televisie. Ook nam hij de presentatie op zich van de online Spuiten en Slikken serie ‘De Seksmobiel’ waarin Jurre iedere week samen met een bekende gast de brandende seksvragen van jongeren beantwoord. Voor het programma ‘3 op reis midweek’ mocht Jurre afreizen naar Sri Lanka, waar hij één van de mooiste treinritten ter wereld maakte.

Jurre is in 2013 HBO afgestudeerd aan de musicalacademie Lucia Marthas, Institute For Performing Arts. Na zijn opleiding heeft hij gespeeld in o.a. de musical ‘Jersey Boys’ als understudy van de hoofdrol Frankie Valli én Disney’s ‘Beauty And The Beast’. Vervolgens is hij is 2017 aangenomen als presentator bij 101.TV op de BNNVARA Academy. Na daar een jaar gepresenteerd te hebben mocht Jurre doorstromen naar Spuiten en Slikken.