info@talentkitchen.nl 020 – 893 1888

Jetske van den Elsen

Jetske van den Elsen

Jetske van den Elsen is te zien als presentatrice van onder andere De Rijdende Rechter, Willem Wever, Ik neem je mee en De BZT Show. In dat laatste programma, wat ze samen met Pepijn Gunneweg presenteert, worden wensen van kinderen in vervulling gebracht.

In 2014 was Jetske te zien in het programma Achter de Voordeur, waarin ze uitzocht of Nederlands hun buurtgenoten echt kennen. In Dames van Oranje en Heren van Oranje verdiepte ze zich in het leven van de Nederlandse prinsen en prinsessen en in 2011 presenteerde ze de wekelijkse spelshow NL Test. Eerder was Jetske ook te zien in bijvoorbeeld Willen Wever, Buya en Missie Kilimanjaro.

Jetske studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) en gaf daarna toneellessen aan een theaterschool. Daarnaast werkte ze voor de redactie van Stadsomroep Utrecht. Voordat Jetske in 2000 overstapte naar de NCRV werkte ze onder andere voor SBS6, RTL4 en Het Klokhuis. Naast haar werkzaamheden zet ze zich al meer dan tien jaar in als ambassadrice voor War Child.

Jetske van den Elsen als dagvoorzitter

Naast haar televisiewerkzaamheden, treedt Jetske ook met enige regelmaat als dagvoorzitter of presentatrice op in het land. Tot haar eerdere opdrachtgevers behoren onder andere Nationaal Schoolontbijt, Center Parcs, Dutch Filmworks en Stichting Lezen & Schrijven.