info@talentkitchen.nl 020 - 808 6000

Iris Hesseling

Iris Hesseling

Iris Hesseling heeft als een van de gezichten van Nickelodeon al vele kinderharten gestolen. Op haar achttiende werd ze gecast voor de rol van Amber in Het Huis Anubis en sindsdien is ze niet meer weg te denken bij de kinderzender.

Haar rol als Amber was goed voor 3 films (Anubis en het pad der 7 zonden, Anubis en de wraak van Arghus en in Het Huis Anubis en de terugkeer van Sibuna), 3 theatershows (Anubis en de Graal van de Eeuwige VriendschapAnubis en de Legende van het Spooktheater en Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel) en 4 tv-seizoenen van Het Huis Anubis.

Het was tijd voor een nieuwe uitdaging; ze ging aan de slag als presentatrice. Haar oprechtheid, interesse en komisch talent maken haar een geliefde presentatrice voor de kinderen. Zo heeft ze in afzienbare tijd al een hele reeks  programma’s op haar naam staan, waaronder coolfactor, grappenmakers Nick in the box, Nick BattleNick HitsSupernickNick Extra en presenteerde ze in 2010, 2015, 2016 de Kids Choice Awards L.A. En is ze in 2017 te zien in de tienerfilm 100% coco.

Een fris en jong talent dat nog aan het begin staat van een mooie carrière, maar voor de kinderen al een grote ster is.

Iris hesseling boeken als dagvoorzitter

Voor veel kinderen is zij een bekend gezicht. Hierdoor is Iris een veelgevraagd dagvoorzitter voor kinderevenementen. Met haar professionaliteit en enthousiasme zorgt ze snel voor een open en ontspannen sfeer. Zo werkte Iris onder meer voor Sanoma, IVN Utrecht en Nickelodeon.

www.irishesseling.nl