info@talentkitchen.nl 020 - 808 6000

Gregory Sedoc

Gregory Sedoc

Gregory Sedoc is een voormalig Nederlandse hordeloper. Het grootste succes van zijn loopbaan haalde hij op 2 maart 2007; op de Europese indoorkampioenschappen in Birmingham won hij de 60 meter horden. Verder nam Sedoc driemaal deel aan de Olympische Spelen (in Athene, Beijing en Londen). In 2009 trok hij het Nederlands record op de 60 meter horden indoor naar zich toe. Dit record is nog steeds ongeëvenaard. Vanaf 6 augustus is Gregory iedere donderdag te zien als deelnemer van Expeditie Robinson

Samen met andere atleten maakte Gregory Sedoc deel uit van de Defensie Topsport Selectie (DTS) en was hij bevorderd tot sergeant. Na zijn periode bij de Nederlandse Defensie is Gregory nu actief voor de politie in Den Haag.

Tijdens de sportzomer van 2015 was Gregory werkzaam bij de NOS als atletiek-analist en ook dit jaar zal hij weer verslag doen. Zijn verslaggeving en presentatiekunsten bleven niet onopgemerkt. Via verschillende media bleek dat kijkers lovend waren over zijn werk als analist.

Gregory Sedoc als dagvoorzitter

Naast zijn televisie werkzaamheden spreekt Gregory ook tijdens evenementen en geeft hij presentaties in het bedrijfsleven. Gregory vertelt op inspirerende wijze over zijn loopbaan; hoe bereikte hij de top, hoe ging hij om met zijn tegenslagen en vond hij weer de kracht om terug te komen aan de top. Ook praat hij over talentontwikkeling en het verleggen van grenzen. Hij weet hiermee velen te inspireren en te motiveren en kan hierin een goede slag maken naar het werkveld. Daarnaast is hij inzetbaar voor sport clinics waarin vitaliteit en doorzettingsvermogen een rol spelen.