info@talentkitchen.nl 020 – 893 1888

Frits Wester

Frits Wester

Frits Wester geeft al sinds 1994 gezicht aan de politieke verslaggeving van het RTL Nieuws. Als verslaggever bracht hij al vele primeurs en schuift als commentator ook regelmatig aan in andere radio- en televisieprogramma’s.

Zijn nauwe betrokkenheid bij de politiek begon al op jonge leeftijd toen hij destijds in Alkmaar het CDJA (CDA-jongeren) oprichtte. Enige tijd later stoomde hij door naar de landelijke politiek en trad in 1985 in dienst bij de CDA Tweede Kamerfractie. Daar werd hij in 1990 Hoofd Voorlichting en woordvoerder van fractieleider Elco Brinkman.

Naast politiek heeft Frits nog een andere passie. Als fervent zeiler zet hij zich op verschillende manieren in voor de sport en is onder meer lid van de Raad van Advies binnen Vinea Zeilscholen. Tot slot is Frits ambassadeur van goede doelen als Hulphond Nederland en de Nationale Sportweek.

 

Frits Wester als dagvoorzitter en spreker

Met deze ervaring op zak wordt Frits Wester regelmatig gevraagd als dagvoorzitter of spreker op te treden op verschillende symposia en congressen, zoals hij eerder al deed voor o.a. de Rabobank en Bouwend Nederland.

 

Frits Wester boeken? Dat kan direct bij Talent Kitchen.