info@talentkitchen.nl 020 – 893 1888

Eddy Zoëy

Eddy Zoëy

Eddy Zoëy is een bekende presentator van diverse tv-programma’s. Zo presenteerde hij bij de zender FOX het programma De Leukste Mensen Van…, waarin hij door heel Nederland reisde en op zoek ging naar de leukste mensen van elke provincie. Afgelopen zomer was hij op dezelfde zender te zien in Makers Channel Playground, een programma met en over Youtubers, zoals de Cinemates en Ponkers.

Gedurende de zomer van 2014 presenteerde Eddy het programma Was ik maar thuis gebleven van SBS. Vanaf september 2014 was hij te zien bij RTL Autovisie en gaat hij de samenwerking aan met FOX. Daar presenteerde hij in oktober horror gameshow Release the Hounds, waarin kandidaten angstaanjagende uitdaging aangaan om prijzengeld in de wacht te slepen.

Niet alleen op televisie is Eddy succesvol. Ook pakt hij af en toe een kwast om een doek te schilderen en produceert en componeert hij muziek en teksten. Inmiddels heeft hij vier albums op zijn naam staan, waarvan de laatste in 2013 verscheen, genaamd Andere Kanten van… In 2014 reisde hij door heel Nederland met zijn eigen theatertour. Daarnaast kwam in februari het boek Eeuwige Roem uit, waarin Eddy samen met journalist Marcel Langedijk een aantal beroemdheden van weleer (zoals Falko Zandsta, Frank Masmeijer en Cindy Pielstroom) op zocht voor een openhartig interview.

Eddy Zoëy’s televisiecarrière begon in 1998 bij TV Oost, waarna hij bij BNN terecht komt. Daar start hij in 2004 met de succesvolle reeks Nu we er toch zijn. In 2009 maakt hij hiervan een probleemwijken-editie en een zomerreeks vanuit Engeland. Na tien jaar BNN en negen seizoenen Nu we er toch zijn stapt Eddy over naar RTL5. Daar maakte hij programma’s als The Phone, Ibiza 24/7, Wie is de reisleider?, Take me out en nam hij gedurende een seizoen de presentatie van Expeditie Robinson op zich.

 

Eddy zoey als dagvoorzitter

Eddy is een entertainer en een inhoudelijk sterke presentator. Deze combinatie maakt hem een vooraanstaande dagvoorzitter. Hij werkte onder andere voor Randstad, voedingscentrum, Rabobank, Fontys en Hypotheek optimaal.

www.eddyzoey.nl

PDF Eddy Zoëy