info@talentkitchen.nl 020 – 893 1888

Daphne Bunskoek

Daphne Bunskoek

Daphne Bunskoek is bekend als presentatrice en actrice van diverse programma’s. Onlangs was ze te zien als presentatrice van House Rules Holland op Net 5, ook in het nieuwe seizoen zal Daphne weer te zien zijn. Tevens presenteert ze programma’s rondom IDFA voor Holland Doc en programma’s over het Nationaal Film Festival voor de VPRO. Daarvoor was ze onder andere te zien in de actualiteitenserie De Fractie, waarin zij de rol speelde van Suus en zo nu en dan te horen in het radioprogramma Opium op 4.

Tot 2014 presenteerde Daphne de verschillende programma’s bij de publieke omroep, zoals Inside IDFA en speciale uitzendingen van Holland Doc. Bovendien presenteerde ze voor de VPRO Gesprek op 2, Premier gezocht, de uitreiking van de Gouden Kalf en het Cannes filmfestival. In 2013 was zij één van de kandidaten van Wie Is De Mol en presenteerde in datzelfde jaar het programma Volgende Week van RTL 4.

Daphne Bunskoek begon haar carrière bij de regionale zender Omroep Oost. Via deze zender rolde ze door naar muziekzender TMF waar ze diverse muziekprogramma’s presenteerde. Bij de KRO presenteerde Daphne onder andere Ook dat nog!, Ik doe alles voor jou en Goedemorgen Nederland.

In 2005 werd Bunskoek een van de vaste gezichten van RTL Boulevard en was ze één van de presentatoren van RTL Travel. Na RTL maakte Bunskoek een overstap naar de publieke omroep waar ze De tafel van vijf presenteerde en het radio1 programma Tros Nieuwsshow.

Bij Net5 heeft Daphne ‘House Rules NL’ gepresenteerd. Een programma waarin vijf Nederlandse koppels worden gevolgd die elkaars huis rigoureus verbouwen. Na dit programma gaat ze verder bij RTL. Ze is namelijk de nieuwe presentatrice bij het middagmagazine 5 Uur Live op RTL4.

Naast presenteren vertolkte Daphne ook verschillende rollen in Nederlandse televisieseries. Zo speelde ze in de serie Keyzer en De Boer Advocaten de comedyserie S1ngle. Daarnaast is ze ambassadrice van Plan Nederland, waarvoor ze in 2015 300 kilometer door Vietnam fietste.

 

Daphne Bunskoek als dagvoorzitter

Geregeld treedt Daphne op als dagvoorzitter. Met een goede dosis humor, breed scala aan kennis en een hoop enthousiasme weet zij elk evenement tot een succes te maken. Enkele opdrachtgevers van Daphne zijn onder andere Garuda Indonesia, Smartwares, NFF, Schiphol, Randstad en Theater Amsterdam.