info@talentkitchen.nl 020 – 893 1888

Charlotte Nijs

Charlotte Nijs

Charlotte Nijs werkt op het moment hard aan haar journalistieke carrière. Ze is niet op haar mondje gevallen en een aanwinst voor de Nederlandse mediawereld. Na het behalen van haar VWO-diploma studeerde Charlotte aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Ze kon meteen aan de slag op de internetredactie van BNN en werd na een jaar eindredactrice. Daarna kreeg Charlotte een baan bij WTF.nl bij Sanoma. Ze was het gezicht van de website en maakte haar eerste meters als verslaggever. Charlotte interviewde nationale en internationale sterren en vloog de wereld over om items te draaien.

Juni 2015 startte ze bij NU.nl als Chef NUlifestyle, de nieuwste pijler van NU.nl. Inmiddels is Charlotte daar Creative Director NUstudio. Ze zorgt ervoor dat de kwaliteit en kwantiteit van branded content op NU.nl stijgt.

Daarnaast verschijnt Charlotte geregeld voor de camera als presentatrice, verslaggeefster of interviewster. Zowel voor de schermen als achter de schermen zit haar carrière dus flink in de lift; een talent om op de voet te volgen!

Charlotte Nijs gebruikt haar creativiteit, expressiviteit en energie om een verhaal over te brengen. Deze jonge journalist zit bovenop de actualiteit, maar verdiept zich ook in de achtergrond van verhalen en mensen. Ze behandelt human interest-verhalen op een speelse wijze maar ook moeilijkere en gevoelige onderwerpen mijdt zij niet.

Persoonlijke website