info@talentkitchen.nl 020 - 808 6000

Anouschka Laheij

Anouschka Laheij

Anouschka Laheij was één van de finalisten van de dagvoorzitter van het jaar 2013. Deze eervolle plek heeft ze verdiend door de vele congressen en debatten die zij de afgelopen jaren als dagvoorzitter heeft geleid. Zo heeft ze gewerkt voor opdrachtgevers als Google Enterprise, Hogeschool Rotterdam, SNS Reaal, het ministerie van SZW en heeft zij in 2010 het Tweede Kamer Lijsttrekkersdebat geleid.

In 2007 startte Anouschka Anouschka haar eigen bedrijf Laheij Gespreksleiding Training en Coaching. Anouschka is van huis uit politicoloog en psycholoog en haar talent heeft zij vertaald in de rollen van gespreksleider, coach en trainer. Laheij is afgestudeerd politicoloog en psycholoog, met een bachelor in de personeels- en organisatiekunde. Haar talenten heeft zij dus onder andere vertaald naar het zijn van een gedreven en mensgerichte gespreksleider en dagvoorzitter.

Anouschka Laheij als dagvoorzitter

Anouschka is overtuigend, energiek, analytisch en resultaatgericht, met aandacht voor inhoud en proces.  Met gedrevenheid, flair en onbevangenheid gaat Anouschka te werk. Op het podium gaat zij confrontatie niet uit de weg en weet zij een goede balans te vinden tussen sprekers en het publiek. Bij Anouschka gaat het altijd om de persoonlijke touch waarbij zij de confrontatie niet schuwt. Integendeel,  Anouschka is namelijk van mening dat het driespel van stimuleren, confronteren en verbinden leidt tot (persoonlijke) groei en inspiratie.