info@talentkitchen.nl 020 – 893 1888

Annegien Schilling

Annegien Schilling

Annegien Schilling: ‘Het meisje van 672K’, aldus de de naam van de documentaire die in 2016 over de dan 16-jarige Annegien wordt gemaakt. Inmiddels is ze 18 jaar oud en het meisje van 913K. We hebben het over het aantal volgers op haar Instagram account fetching_tigerss, waar zij wekelijks surrealistische (zelf)portretten plaatst. De foto’s bewerkt ze enkel met apps op haar telefoon.

Annegien heeft verschillende workshops gegeven op het kinderfilmfestival Cinekid en was te zien in Kunstbende. In het programma het Perfecte Plaatje mocht ze als jurylid aantreden. Voor de VN maakte ze de fotoserie ‘Dream Diaries’ welke op haar eigen account terug te zijn is. Dit jaar kwam ze met haar boek Imagine, Shoot, Create: creatief fotograferen, welke nu – gezien haar internationale fanbase – in het Engels wordt vertaald.

Annegien is een flink portfolio aan het opbouwen voor haar passie fotografie en start deze zomer aan de kunstacademie. Met verschillende expo’s was zij al te zien in oa Amsterdam Centraal en Stadhuis Utrecht.